Waar en hoe kunt u met ons afspreken?

Goud en Zilver Nederland houdt zich al bijna 10 jaar bezig met het recyclen van edelmetalen. Wij hebben veel ervaring op het gebied van taxeren en toetsen van goud, zilver, platina, palladium, rhodium, bloedkoraal en diamant. Wilt u uw kostbaarheden (sieraden of verzameling) omzetten in geld, dan is dat nu het juiste moment, dit vanwege de hoge goudkoers. Kom bij ons langs!

Bent u niet in de gelegenheid om op een van onze taxatie dagen te komen? Geen probleem, u heeft verschillende opties, als eerste kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken op de locatie waar u ons gemist heeft, ook hiervoor maakt u een afspraak in het contact formulier.
Mocht u het u toch beter uitkomen om op een van onze vaste locaties een afspraak te maken kies dan in onderstaand formulier de gewenste locatie en een tijdvlak voor een 1 op 1 afspraak.
Close
Find Nearby Opslaan locatie markering Routebeschrijving

Is er geen locatie bij u in de buurt?
Gebruik dan onderstaande button om een taxatiepakket aan te vragen. Zodra wij uw kostbaarheden hebben ontvangen krijgt u binnen 24 uur een taxatie.

aanvragen taxatiepakket

Heeft u liever persoonlijk contact?
Dan komen wij indien gewenst bij u thuis voor een geheel persoonlijke vrijblijvende taxatie!
Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Indien u wel gebruikt kunt en wilt maken van een van onze locaties dan vragen wij u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen, wij nemen dan z.s.m. contact met u op!

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.
Mocht u in staat zijn om foto's van het door u aangebodene te kunnen maken, dan gelieve deze hier te uploaden zodat wij al een idee hebben.

trefwoorden:

8 karaats, 9 karaats, 10 karaats, 14 karaats, 18 karaats, 20 karaats, 24 karaats, actuele, armband, armbanden, baar, baren, bedel, bedeltje, bestek, bloedkoraal, broche, broches, bruggen, canada, credit suisse, dentaal, diamant, dollar, dukaten, goud, gouden, goudprijs, gulden, hafner, horloge, inkoop, ketting, kettingen, kies, kiezen, krugerrand, platina, maple leaf, munten, oorbel, oorbellen, palladium, rhodium, ring, ringen, sieraad, sieraden, tand, tanden, taxatie,  taxeren, tientje, umicore, usa, valcambi, verzameling, verkoop, vijfjes, zakhorloge, zilver, zilveren